map problem

Please post here to get help with RPMod (only!)
Aslatiel
Posts: 11
Joined: Sat Oct 10, 2015 3:42 pm

map problem

Post by Aslatiel »

Greetings, I am new to this community and I was hoping if anyone could help me. when I connect to the temple server I just crash to my desktop. I checked if it was the map, and it was whenever I try to load up the praxeum of rannon map The game crashes to the desktop.
User avatar
Amalia Feyn
Lost One
Posts: 1918
Joined: Fri Dec 13, 2013 8:47 am

Re: map problem

Post by Amalia Feyn »

Have you download all our other packs? Including the NPC and Vehicle pack?

Available here
User avatar
Cerez Kay
Lost One
Posts: 213
Joined: Fri Aug 07, 2015 8:03 am
Location: Rannon Praxeum

Re: map problem

Post by Cerez Kay »

Yeah, you need to download quite a few packs, Aslatiel. All the ones listed there (with the music packs being optional -- 'cause they're huge, but add a nice atmosphere to role-plays).
Image
Homeworld: Coruscant (Level 1243) | Species: Pantoran | Age: 15 | Born: 329.02 | Initiated: 342.06 | Apprenticed: 343.02 | Mentor: Jel'a Vra

Inventory: Skimboard, Comlink, Datapad (Custom Modified), Training Lightsaber
Aslatiel
Posts: 11
Joined: Sat Oct 10, 2015 3:42 pm

Re: map problem

Post by Aslatiel »

Yes I have downloaded everything that was provided
Syrena Exan
Lost One
Posts: 892
Joined: Thu May 31, 2007 4:52 pm

Re: map problem

Post by Syrena Exan »

Can you load into the other 2 servers?

Image
Species: Falleen | Age: 116 | Mentor: Jared Quell | Padawans: Kaelen Sekura, Kantha Maitri, Salvong, Var Dalledos, Claude Varron

Aslatiel
Posts: 11
Joined: Sat Oct 10, 2015 3:42 pm

Re: map problem

Post by Aslatiel »

Syrena Exan wrote:Can you load into the other 2 servers?
Yes I can
Aslyn Denethorn
Lost One
Posts: 2536
Joined: Thu May 08, 2008 12:07 am
Location: One with the Force

Re: map problem

Post by Aslyn Denethorn »

Did you remember to patch JKA first?
User avatar
Cerez Kay
Lost One
Posts: 213
Joined: Fri Aug 07, 2015 8:03 am
Location: Rannon Praxeum

Re: map problem

Post by Cerez Kay »

It could also be a clash with some existing assets you have in your base folder.

Try moving everything out of base except the assets0-3 PK3s (and the JEDI files), then give it a shot again.
Image
Homeworld: Coruscant (Level 1243) | Species: Pantoran | Age: 15 | Born: 329.02 | Initiated: 342.06 | Apprenticed: 343.02 | Mentor: Jel'a Vra

Inventory: Skimboard, Comlink, Datapad (Custom Modified), Training Lightsaber
Aslatiel
Posts: 11
Joined: Sat Oct 10, 2015 3:42 pm

Re: map problem

Post by Aslatiel »

Cerez Kay wrote:It could also be a clash with some existing assets you have in your base folder.

Try moving everything out of base except the assets0-3 PK3s (and the JEDI files), then give it a shot again.
I have tried that and I regret that it did not work
Aslatiel
Posts: 11
Joined: Sat Oct 10, 2015 3:42 pm

Re: map problem

Post by Aslatiel »

Aslyn Denethorn wrote:Did you remember to patch JKA first?
Yes I did
Aslatiel
Posts: 11
Joined: Sat Oct 10, 2015 3:42 pm

Re: map problem

Post by Aslatiel »

I can load all other maps but this one
User avatar
Cerez Kay
Lost One
Posts: 213
Joined: Fri Aug 07, 2015 8:03 am
Location: Rannon Praxeum

Re: map problem

Post by Cerez Kay »

That's really strange, Aslatiel. Could it be that there's a lighting effect on the map or a shader that your graphics card can't handle?

Also, try re-downloading the map. It could be that your download got corrupted.
Image
Homeworld: Coruscant (Level 1243) | Species: Pantoran | Age: 15 | Born: 329.02 | Initiated: 342.06 | Apprenticed: 343.02 | Mentor: Jel'a Vra

Inventory: Skimboard, Comlink, Datapad (Custom Modified), Training Lightsaber
Aslatiel
Posts: 11
Joined: Sat Oct 10, 2015 3:42 pm

Re: map problem

Post by Aslatiel »

Cerez Kay wrote:That's really strange, Aslatiel. Could it be that there's a lighting effect on the map or a shader that your graphics card can't handle?

Also, try re-downloading the map. It could be that your download got corrupted.
I actually got it work just now
User avatar
Cerez Kay
Lost One
Posts: 213
Joined: Fri Aug 07, 2015 8:03 am
Location: Rannon Praxeum

Re: map problem

Post by Cerez Kay »

Aslatiel wrote:
Cerez Kay wrote:That's really strange, Aslatiel. Could it be that there's a lighting effect on the map or a shader that your graphics card can't handle?

Also, try re-downloading the map. It could be that your download got corrupted.
I actually got it work just now
What fixed it? Do share. :P
Image
Homeworld: Coruscant (Level 1243) | Species: Pantoran | Age: 15 | Born: 329.02 | Initiated: 342.06 | Apprenticed: 343.02 | Mentor: Jel'a Vra

Inventory: Skimboard, Comlink, Datapad (Custom Modified), Training Lightsaber
Aslatiel
Posts: 11
Joined: Sat Oct 10, 2015 3:42 pm

Re: map problem

Post by Aslatiel »

Cerez Kay wrote:
Aslatiel wrote:
Cerez Kay wrote:That's really strange, Aslatiel. Could it be that there's a lighting effect on the map or a shader that your graphics card can't handle?

Also, try re-downloading the map. It could be that your download got corrupted.
I actually got it work just now
What fixed it? Do share. :P


I just had to change the compatibility apparently it was set to windows 7 for some reason
Post Reply